POSADILI SMO DRVO !!!

kažu kako je dobro započeti ili završiti članak nekim citatom. mi smo ga odlučili započeti i to možda s čovjekom kojeg uvijek vrijedi citirati, Mahatma Ghandijem koji je jednom davno kazao: "Ono što činimo drveću i šumama svijeta samo zrcali ono što činimo jedni drugima kao ljudskim bićima!" No to ne mora uvijek imati negativan predznak. Zašto, samo nastavite čitati.

Kako vam je otprije poznato, mi smo eko vrtić s certificiranom Zelenom zastavom i djelujemo u tom smjeru pod vođenjem nacionalne udruge Lijepa Naša koja nam je dojavila za inicijativu fundacije FORREST NATION (Šumska nacija, prev.) koja ima u planu posaditi što više drveća na čitavoj zemaljskoj kugli. to planiraju učiniti u suradnji s mnogim institucijama, ustanovama i pojedincima. Princip je vrlo jednostavan, prijavite se na njihovu stranicu http://forestnation.com/ i date izjavu kako obećajete da ćete posadiiti jedno drvo, a kada to dokažete fotografijom, oni posade još jedno tako da broj stalno raste.

Tako smo se 4. listopada skupili u dvorištu centralnog objekta i krenuli s poslom, obavili sve što stmo morali da pripremimo sve za sadnju, a nakon toga, krenulo je kopanje rupe, te sama sadnja. Na kraju smo to sve dobro zalili vodom i učvrstili. Sva su djeca poželjela našem orahu sreću u rastu.

Nakon toga, prijavili smo naše drvo fundaciji i na stranici http://forestnation.com/you-plant-trees/wally-walnut/ se nalazi sve što trebate znati o našem drvetu koje smo zbog toga što je orah i zato što volimo crtiće nazvali Wally Walnut.

 

 

 

 

Kontakt podaci

DJEČJI VRTIĆ PROLJEĆE
Kloštar Ivanić


OIB:72007988952

Matični objekt Naftaplinska 23/a

Tel: 01/2892-545

Fax: 01 3899 006

Ravnateljica: ravnateljica@djecjivrtic-proljece.hr

Ravnateljica izravni telefon: 01 3899 002

Pedagog: pedagog@djecjivrtic-proljece.hr

Pedagog izravni telefon: 01 3899 008

Psiholog: psiholog@djecjivrtic-proljece.hr

Računovodstvo: djecji.vrtic1@zg.t-com.hr

Računovodstvo izravni telefon: 01 2895 545

Administracija: administratorica@djecjivrtic-proljece.hr

Službeni mobitel za upite roditelja:

099 238 65 16

 

Područni objekt Livada

Trg svetog Ivana 1

Tel.: 01 62 64 918

Pretraži sadržaj