HUMANITARNA AKCIJA ZA BOLNICU REBRO

Dragi roditelji,

pozivamo Vas da zajedno pomognemo u prikupljanju dječjih igračaka za djecu oboljelu od malignih bolesti koja se nalaze na liječenju na onkologiji i hematologiji KBC-a Zagreb (Rebro).

Odlazak djeteta u bolnicu znači odvajanje od obitelji i poznate okoline, promjenu svakodnevnog načina života i niz iskustava koja su suprotna potrebama djeteta. Boravak u bolnici djeci može biti zastrašujući zbog nesigurnosti i nepoznate situacije u kojoj se nalaze, a to može negativno utjecati na ishode liječenja. Osjećaju sigurnosti kod djeteta možemo doprinijeti upravo kroz osiguranje nepromjenjivosti dnevne rutine. U toj situaciji djetetu pomaže nazočnost roditelja i organizacija dnevnih aktivnosti na način što sličniji onomu što djeca poznaju. Upravo zbog toga djeci je važno omogućiti igru i druženje s vršnjacima tijekom boravka u bolnici. Mališani koji se liječe na Zavodu za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju KBC-a Zagreb (Rebro) ne mogu se družiti sa svojim zdravim vršnjacima, a trenutno nemaju ni igračke kojima bi se mogli igrati u dnevnom boravku bolnice.

Naš cilj je do 15.01.2020. godine (srijeda) prikupiti što više igračaka i tako mališanima olakšali boravak u bolnici za vrijeme liječenja.

Pridružite nam se u akciji prikupljanja novih ili neoštećenih i dobro uščuvanih dječjih igračaka (društvene igre, slagalice, perivi plišanci i druge igračke za mirnu igru), slikovnica, bojanki i pribora za crtanje kako bismo zajedno doprinijeli boljoj kvaliteti života i bolesnoj djeci olakšali dugo vremensko razdoblje koje provode u bolnici.

Igračke koje želite donirati možete predati do 15.01.2020. odgojiteljicama vašeg djeteta ili se obratiti stručnoj službi vrtića.

Vaš Dječji vrtić Proljeće Kloštar Ivanić

Kontakt podaci

DJEČJI VRTIĆ PROLJEĆE
Kloštar Ivanić


OIB:72007988952

Matični objekt Naftaplinska 23/a

Tel: 01/2892-545

Fax: 01 3899 006

Ravnateljica: ravnateljica@djecjivrtic-proljece.hr

Ravnateljica izravni telefon: 01 3899 002

Pedagog: pedagog@djecjivrtic-proljece.hr

Pedagog izravni telefon: 01 3899 008

Psiholog: psiholog@djecjivrtic-proljece.hr

Računovodstvo: djecji.vrtic1@zg.t-com.hr

Računovodstvo izravni telefon: 01 2895 545

Administracija: administratorica@djecjivrtic-proljece.hr

Službeni mobitel za upite roditelja:

099 238 65 16

 

Područni objekt Livada

Trg svetog Ivana 1

Tel.: 01 62 64 918

Pretraži sadržaj